Bitcoin ramte sin højeste top på $ 28.700 den 30. december

LBN SBI Group Bitcoin Cash

Bitcoin har nået et nyt rekordhøjt niveau. Den 30. december ramte verdens største digitale valuta efter markedsværdi $ 28.700, hvilket betyder, at det bare er genert for at nå $ 29.000 og muligvis endda $ 30K.

Bitcoin fortsætter med at skyde op
Hvad betyder alt dette? Er vi på vej mod et solidt 2021? Vil valutaen kunne fortsætte sit nuværende momentum og nå til endnu mere bullish territorium i de kommende uger? Hvis vi troede, at 2020 var solidt for bitcoin, vil de næste 12 måneder måske vise os noget endnu større.

Indtil dette blev det bredt antaget, at bitcoin-prisen stiger takket være nyfundet støtte fra institutioner og professionelle forhandlere. Ifølge Paolo Ardoino – teknologichef for krypto-udveksling Bitfinex – kan vi dog ikke rabatere detailhandlere helt. De er stadig i blandingen og tilføjer deres magt til kryptoindustrien.

Han forklarer:

Mens en voksende institutionel tilstedeværelse har været en del af fortællingen om det nuværende bull run, kan vi muligvis se øget detailinteresse i bitcoin som en form for digitalt guld.

Dette har været en nyfundet holdning til bitcoin lige siden coronaviruspandemien begyndte at ramme klodens økonomiske rum. Mange mennesker ser nu BTC og andre kryptokurver som værdibutikker; sikringsværktøjer, der potentielt kan holde ens formue sikker i tider med økonomisk strid.

Ifølge Ed Moya fra OANDA-berømmelse bliver bitcoin sandsynligvis imidlertid skubbet ind i endnu stærkere prisregioner på grund af den mængde regulatorisk pres, som kryptorummet er vidne til for sent. I en nylig erklæring nævner han:

Bitcoin-mani løber vild, da bearish indsatser mod dollaren stiger til de højeste niveauer siden 2011. Makro-kryptohandlere og hadere af fiat-valutaer forbliver blindt ultra-bullish, og det kan hjælpe bitcoin med at teste niveauet på $ 30.000 inden året slutter. Tidligere ville bitcoin se svaghed ved regulatoriske bekymringer, men priserne synes modstandsdygtige på trods af de seneste problemer med XRP, som på et tidspunkt i sidste uge var verdens tredjestørste krypto.

Coinbase, en kryptokursudveksling, besluttede at afbryde handel med XRP, efter at SEC sagsøgte Ripple for ulovligt at sælge uregistrerede værdipapirer til en værdi af $ 1,3 mia. Regulatory rears har altid udgjort en risiko for bitcoin, men for nogle institutionelle investorer var prisnedbruddet med XRP en påmindelse om, at bitcoin er bedst positioneret til at håndtere nye lovgivningsmæssige begrænsninger.

En kæmpe bølge på bare et år
Det var omkring et år siden, da BTC kun handlede i $ 7.000-serien, men nu er verdens største digitale aktiv firdoblet i størrelse. Det anslås, at valutaen er vokset med cirka 270 procent på 12 måneder, da den amerikanske dollar fortsætter med at vise tegn på svaghed, selvom vi endnu en gang bliver mindet om bitcoins begrænsede levering fra Jacob Skanning fra krypto-hedgefond ARK36, der sagde i et interview :

Udbudssiden til bitcoinmarkedet forbliver stram.