Bitcoin vender officielt PayPal til

Aktivet har overhalet netværkets markedsværdi efter en meddelelse om, at PayPal har til hensigt at integrere krypto.

Siden PayPal annoncerede tilføjelse af Bitcoin Profit til sin platform, har aktivets markedsværdi overskredet selve PayPal .

Ironisk?

På pressetiden har Bitcoin en markedsværdi på $ 239.877.416.968, der for nylig overstiger PayPal på AssetDashs liste over de største aktier, ETF’er og kryptoaktiver. Bitcoin har nu det 21. sted på listen med PayPal lige under $ 238.578.822.000.

Når et firma, et aktiv eller på anden måde overhaler en rival i værdiansættelsen, henviser kryptorummet løst til begivenheden som en „flippening“. I 2017 spekulerede et antal mennesker på et potentielt Ethereum ( ETH ) -sving, hvilket ville se ETHs markedsværdi stige højere end BTC’er.

Som af pressen tid , er der ikke krypto aktiv nogensinde flippened Bitcoin markedsværdi

Den 21. oktober bekræftede PayPal rygter om, at PayPal planlægger at tilføje Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash ( BCH ) og Litecoin ( LTC ) til sin liste over betalingsmuligheder i 2021. Når de bruges til transaktioner, konverteres aktiverne automatisk til kontanter på backend for handelsmodtagere.

Bitcoin oplevede en enestående prisudvikling efter nyheden, der tilsyneladende fungerede som en katalysator for at skubbe aktivets pris endnu højere efter et antal bullish dage . I løbet af de sidste 48 timer er BTC’s pris steget mere end $ 1.000.